top of page

Autoruit Herstellen

herstellen

AUTORUIT HERSTELLEN

Laat bij Autocentrale je autoruit herstellen, ook al is het maar een sterretje in je voorruit. Deze worden vaak veroorzaakt door steenslag op je voorruit – steenslag op je achterruit is evengoed mogelijk - en kunnen op den duur vervelend zijn. Het is zo opgelost, dus wacht niet langer. Want laat je er toch te veel tijd over gaan, dan kan dit sterretje in je voorruit of achterruit verder scheuren tot een barst

.

De ster in je autoruit kan door temperatuurverschillen verder barsten. Deze verschillen kunnen ontstaan als het buiten vriest en je je autoverwarming gebruikt.

In de zomer ontstaan temperatuurverschillen door het gebruik van de airco. Een herstelling van de ster in je voorruit of achterruit is een stuk voordeliger dan je autoruit (voorruit of achterruit) volledig te moeten vervangen (wat tot vijf maal duurder is).

Herstelling_1.jpg
Herstelling_2.jpg

AUTORUIT HERSTELLEN - STERRETJE IN VOORRUIT

Een autoruit repareren gebeurt volgens een vast stramien en duurt ongeveer 30 minuten. Geniet daarbij ondertussen van een lekker kopje koffie in onze verwarmde (en in de zomer gekoelde) wachtplaats.

  • De autoruitherstelling start met het grondig reinigen van de schade. Daarbij verwijderen we alle losse glasdeeltjes. Op deze manier hebben we een propere basis om verder te gaan.

 

  • Onder vacuüm druk spuiten we door middel van een injector enkele druppels hars in de barst.

 

  • Bij de reparatie van de achterruit of voorruit zorgen we voor de juiste temperatuur, op deze manier loopt de hars optimaal in de beschadiging.

 

  • Met UV-licht brengen we een beschermende toplaag aan en laten we alles uitharden.

 

  • We verwijderen de overtollige hars.

 

  • We pollijsten het oppervlak zodat dit mooi glad is.

WIJ RICHTEN ONS NAAR VOLGENDE GEMEENTES

Kontich (incl. Waarloos) 
Hove
Edegem
Mortsel
Lint
Lier (incl. Koningshooikt)
Duffel
Mechelen (incl. Walem) 
Rumst (incl. Reet & Terhagen) 
Boechout (incl. Vremde) 

vevangen
bottom of page