top of page
autoruitcentrale_diensten1.jpg

GLASBREUK VERZEKERING

Een glasbreuk verzekering dekt de schade aan de voorruit, de zijruiten, de achterruit en het glazen dak van je voertuig. Als u glasbreuk verzekerd bent is uw autoruit herstellen of vervangen (meestal) gratis.
 

Onderstaande werken worden gedekt door uw glasbreukverzekering:

  • Herstellen, vervangen  en kalibreren van autoruiten (gratis in de meeste gevallen)

  • Zowel voorruiten als achterruiten, zijruiten en panoramische daken.

U heeft een glasbreukverzekering als u een kleine of grote omnium verzekering heeft op uw auto. U kan ook een afzonderlijke autoruit verzekering afsluiten. De verzekeringsmaatschappij betaalt dan uw herstelling of vervanging terug. Als u twijfelt of u wel een autoraam verzekering heeft, neem dan zeker contact met ons op en wij zoeken het voor u uit. Hou dan wel uw nummerplaat en polisnummer van uw autoverzekering bij de hand.

Is uw autoruit kapot en bent u ervoor verzekerd, dan betekent dit nog niet zeker dat alles gratis kan hersteld, vervangen of gekalibreerd kan worden. Als uw verzekeringscontract een franchise bevat, kan het zijn dat u toch nog een deel zelf moet betalen. Echter als u glasbreuk verzekerd bent, moet u bij Autoruitcentrale in de meeste gevallen geen vrijstelling of franchise betalen bij glasschade. Controleer het toch altijd even bij uw verzekeringsmaatschappij of er een vrijstelling van toepassing is. Of wij controleren het voor u.

GLASBREUK VERZEKERING ANTWERPEN

Wordt uw schade gedekt door uw glasbreuk  verzekering dan betaalt  de verzekeringsmaatschappij de kosten terug. Enkel bij bedrijfswagens wordt het BTW bedrag wel aangerekend, maar dit kan u terugvorderen via uw BTW aangifte.

Autoruitcentrale werkt samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen in België. Wij handelen het dossier rechtstreeks af met de verzekeringsmaatschappij. U hoeft zich geen zorgen te maken om de administratie en betaling. Autoruitcentrale regelt het voor u!

De verzekeringsmaatschappijen weten onze persoonlijke service (één enkele contactpersoon voor het hele dossier) te appreciëren en zo ook de klanten.

Wij houden onze (verzekerde) klanten gratis mobiel. U kunt bij ons een vervangwagen of fiets gebruiken, vlot in de buurt de trein of de bus nemen of plaats nemen in onze wachtruimte met Wifi, waar u ondertussen kunt verder werken. Een glasbreuk verzekering  dekt de schade aan de ruiten van uw auto.

logos.jpg

Bovendien creëerden we voor onze (verzekerde) klanten de 6 G’s:

  • GRATIS: u betaalt helemaal niets als verzekerde (in de meeste gevallen)

  • GEMAKKELIJK: wij regelen alle administratie rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij

  • GARANTIE: originele kwaliteitsruiten en montage volgens de voorschriften van de autofabrikant

  • GEEN TIJDSVERLIES: verzekerden maken gratis gebruik van een vervangwagen of fiets

  • GLANZEND: op vraag van de klant installeren we nieuwe ruitenwissers bij de vervanging van de voorruit

  • GEHELE GAMMA: alle merken, alle soorten voertuigen

 

Autoruitcentrale is één van de enige spelers in de Belgische markt die beschikt over de technologie om de rijhulp- en veiligheidssystemen in te lezen en te kalibreren na vervanging van een autoruit. Dit is gratis als u een glasbreuk verzekering heeft.

Bel ons of vraag rechtstreeks een afspraak online aan. Geef aan onze medewerkers duidelijk aan dat het om een verzekerd schadedossier gaat.

Voor Glasbreuk verzekering richten wij ons naar de gemeentes:

- Kontich & Waarloos
- Hove
- Edegem
- Mortsel
- Lint
- Lier & Koningshooikt
- Duffel
- Mechelen & Walem
- Rumst & Reet & Terhagen
- Boechout & Vremde 

 

bottom of page