Autoruit vervangen


SCROLL DOWN

Autoruit vervangen


Vervanging autoruit (ook zijruiten en achterruiten)

Is uw autoruit gebarsten?

Door schokken tijdens het rijden, vandalisme of temperatuurschommelingen kan een sterretje escaleren en is een reparatie niet meer mogelijk. Om uw veiligheid te garanderen, laat u best zo snel mogelijk een nieuwe ruit monteren. De procedure vindt plaats in onze vestiging in Kontich, waardoor we met geavanceerde apparatuur uw ruit kunnen vervangen in optimale condities. Zo kunnen we een kwalitatief sterke service aanbieden met 100 procent garantie aan veiligheid.

Glasbreuk verzekerd?

Als uw auto glasbreuk verzekerd is, hoeft u zelf niets te betalen. Autoruitcentrale is erkend door de verzekeringsmaatschappijen. Het enige wat u dus moet doen is een afspraak maken en wij regelen het administratieve gedeelte. Mensen met een verzekering kunnen gratis gebruik maken van onze vervangwagen. Ook als u niet verzekerd bent tegen glasbreuk, herstellen wij uw autoruit tegen een scherpe prijs. Eventueel kan u dan een vervangwagen nemen.

Autoruitcentrale staat bekend om zijn scherpe tarieven en snelle service. Elk schadegeval is een aparte zaak, die afhangt van het automerk, het bouwjaar en welke ruit er hersteld moet worden. Vraag uw prijsofferte aan via deze link of bel meteen het nummer 03 459 89 39. Samen gaan we op zoek naar zowel kwalitatief als financieel de beste oplossing.