top of page
Herstelling_1.jpg

AUTORUIT HERSTELLEN

Laat bij Autoruitcentrale je autoruit herstellen, ook al is het maar een sterretje in je voorruit. Deze worden vaak veroorzaakt door steenslag op je voorruit  en kunnen op den duur vervelend zijn. Het is zo opgelost, dus wacht niet langer. Want laat je er toch te veel tijd over gaan, dan kan dit sterretje in je voorruit verder scheuren tot een barst

.

De ster in je autoruit kan door temperatuurverschillen verder barsten. Deze verschillen kunnen ontstaan als het buiten vriest en je je autoverwarming gebruikt.

In de zomer ontstaan temperatuurverschillen door het gebruik van de airco. Een herstelling van de ster in je voorruit is een stuk voordeliger dan je autoruit  volledig te moeten vervangen (wat tot vijf maal duurder is).

AUTORUIT HERSTELLEN STERRETJE IN VOORRUIT

Een autoruit herstellen gebeurt volgens een vast stramien en duurt ongeveer 30 minuten. Geniet daarbij ondertussen van een lekker kopje koffie in onze verwarmde  wachtplaats.

  • Een autoruit herstellen start met het grondig reinigen van de schade. Daarbij verwijderen we alle losse glasdeeltjes. Op deze manier hebben we een propere basis om verder te gaan.

 

  • Onder vacuüm druk spuiten we door middel van een injector enkele druppels hars in de barst.

 

  • Bij de reparatie van de voorruit zorgen we voor de juiste temperatuur, op deze manier loopt de hars optimaal in de beschadiging.

 

  • Met UV-licht brengen we een beschermende toplaag aan en laten we alles uitharden.

 

  • We verwijderen de overtollige hars.

 

  • We pollijsten het oppervlak zodat dit mooi glad is.

Herstelling_2.jpg

KWALITATIEVE SERVICE AAN EEN CORRECTE PRIJS

Een sterretje herstellen kan enkel in Kontich in het montagecentrum van Autoruitcentrale gebeuren. Het kan dus niet bij u thuis. Een voorruit herstellen moet gebeuren in een droge, ruime en propere werkplaats bij de juiste omgevingstemperatuur.

Dankzij de snelle service en scherpe tarieven is Autoruitcentrale de geschikte specialist om het sterretje in uw autoruit te herstellen. Een dergelijke steeninslag kost gemiddeld tot vijf keer minder dan dat we uw autoruit volledig moeten vervangen. U betaalt (meestal) niets als u glasbreuk verzekerd bent. Autoruitcentrale regelt alles rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij. Er zijn ook regelmatig steenslagacties, houd deze zeker in het oog!

Ook al laat een herstelling altijd een klein litteken na, het beperkt toch met 97% dat uw autoruit verder scheurt. Uw geniet van een levenslange garantie op de uitgevoerde werken bij Autoruitcentrale . Barst het litteken toch verder, dan wordt de prijs van de herstelling bij Autoruitcentrale afgetrokken van de prijs van een nieuw autoruit.

Voor onze dienst autoruit herstellen richten we ons naar de gemeentes:

- Kontich & Waarloos
- Hove
- Edegem
- Mortsel
- Lint
- Lier & Koningshooikt
- Duffel
- Mechelen & Walem
- Rumst & Reet & Terhagen
- Boechout & Vremde

bottom of page