Onze diensten


SCROLL DOWN

Onze diensten


Onze diensten

Autoruitcentrale is dé specialist als het aankomt op autoruiten. Voor zowel het herstellen van een sterretje als het vervangen of blinderen van uw autoruiten kan u steeds bij ons terecht. Wij staan garant voor een vlotte en betrouwbare service, in combinatie met een scherpe prijs.

 

autoruit-promo4.jpg

Hier vindt u een overzicht van onze diensten:

Een sterretje in uw voorruit?

Vervelend, maar zolang de schade kleiner is dan een stuk van 2 euro en zich minimaal enkele centimeters van de rand bevindt, kan dit gemakkelijk verholpen worden. Meer info over het herstellen van uw autoruit? Klik dan hier.

Is uw autoruit gebarsten?

Door schokken tijdens het rijden, vandalisme of temperatuurschommelingen kan een sterretje escaleren en is een herstelling niet meer mogelijk. Meer info over het vervangen van uw autoruit? Klik dan hier.

Blinderen van uw autoruiten?

Getinte ruiten geven uw wagen een nieuwe look, werken warmtewerend en verkleinen de kans op inbraak. Interesse? Klik dan hier voor meer informatie.

Geen tijd om te wachten terwijl onze medewerkers uw wagen onder handen nemen?

Indien u glasbreuk verzekerd bent, bieden we u gratis een vervangwagen aan. Niet verzekerd? Geen probleem. Voor een schappelijke prijs kan u ook gebruik maken van onze vervangwagen. We hebben ook fietsen ter beschikking voor u en het treinstation en bushalte van Kontich is nog geen kilometer verwijderd van onze werkplaats.