ONZE DIENSTEN

HERSTELLEN

(schade kleiner dan 2 euro)

VERVANGEN

(breuk of grote schade)

BLINDEREN

(tinten ruiten)

 

HERSTELLEN VAN AUTORUITEN

Een sterretje in uw voorruit?

Vervelend, maar zolang de schade kleiner is dan een stuk van 2 euro en zich minimaal enkele centimeters van de rand bevindt, kan dit gemakkelijk verholpen worden. De hele procedure duurt ongeveer 30 minuten. Ondertussen kan u genieten van een heerlijk kopje koffie. Na de reparatie door Autoruitcentrale is uw ruit weer even sterk als voordien en wordt uw veiligheid weer 100 procent gegarandeerd.

 

 

VERVANGEN VAN AUTORUITEN

Is uw autoruit gebarsten?

Door schokken tijdens het rijden, vandalisme of temperatuurschommelingen kan een sterretje escaleren en is een reparatie niet meer mogelijk. Om uw veiligheid te garanderen, laat u best zo snel mogelijk een nieuwe ruit monteren. De procedure vindt plaats in onze vestiging in Kontich, waardoor we met geavanceerde apparatuur uw ruit kunnen vervangen in optimale condities. Zo kunnen we een kwalitatief sterke service aanbieden met 100 procent garantie aan veiligheid. Bij glasbraak verzekerden installeren we gratis nieuwe ruitenwissers na vervanging van de voorruit.  

Autoruitcentrale werkt enkel met orginele kwaliteitsruiten en geeft levenslange garantie op het geleverde werk.

 
1/7

BLINDEREN VAN AUTORUITEN

 

Naast reparaties en het vervangen van ruiten, zijn we bij Autoruitcentrale ook gespecialiseerd in het blinderen van autoruiten. Getinte ruiten geven uw wagen een nieuwe look, werken warmtewerend en verkleinen de kans op inbraak.

Op 4 à 5 uur rijdt u terug buiten met een tint naar keuze.

Tinten van ruiten vereist een specifiek vakmanschap, daarom werken

onze getrainde medewerkers steeds volgens de nieuwste technieken en procedures. U kan kiezen uit drie verschillende tinten, die verschillen in doorzichtigheid.

We garanderen voor u als chauffeur even grote zichtbaarheid als voorheen, enkel de inkijk van buitenaf wordt verkleind. Het blinderen van autoruiten kan u uiteraard niet verhalen op een mogelijke glasbraakverzekering. 

 

Kom vooraf gerust eens langs met uw wagen om de gewenste tint te kiezen.

CONTACT

03 459 89 39

Koningin Astridlaan 44a

2550 Kontich