Autoruit Herstellen


SCROLL DOWN

Autoruit Herstellen


Herstelling Autoruit

Een sterretje in uw voorruit?

Vervelend, maar zolang de schade kleiner is dan een stuk van 2 euro en zich minimaal enkele centimeters van de rand bevindt, kan dit gemakkelijk verholpen worden. De hele procedure duurt ongeveer 30 minuten. Ondertussen kan u genieten van een heerlijk kopje koffie. Na de reparatie door Autoruitcentrale is uw ruit weer even sterk als voordien en wordt uw veiligheid weer 100 procent gegarandeerd.

Glasbreuk verzekerd?

Als uw auto glasbreuk verzekerd is, hoeft u zelf niets te betalen. Autoruitcentrale is erkend door de verzekeringsmaatschappijen. Het enige wat u dus moet doen is een afspraak maken en wij regelen het administratieve gedeelte. Mensen met een verzekering kunnen gratis gebruik maken van onze vervangwagen. Ook als u niet verzekerd bent tegen glasbreuk, herstellen wij uw autoruit tegen een scherpe prijs. Eventueel kan u dan een vervangwagen nemen.

Autoruitcentrale staat bekend om zijn scherpe tarieven en snelle service. Elk schadegeval is een aparte zaak, die afhangt van het automerk, het bouwjaar en welke ruit er hersteld moet worden. Vraag uw prijsofferte aan via deze link of bel meteen het nummer 03 459 89 39. Samen gaan we op zoek naar zowel kwalitatief als financieel de beste oplossing.

Klik hier om terug te keren naar de homepagina van Autoruitcentrale.be